CREATIEF AANBOD

Als allround graphic designer is mijn aanbod erg groot. Van branding en print tot webdesign of social media. In onderstaande 4 categorieën vind je mijn services terug. 

Staat jouw verzoek er toch nog niet bij? Geen probleem! Stuur mij een berichtje en ik kijk wat ik voor je kan doen.

BRANDING

Ben je net gestart met je nieuwe bedrijf? Of is jouw bestaande bedrijf toe aan vernieuwing? In de categorie ‘branding’ kan ik je helpen door middel van het (her)ontwerpen van jouw huisstijl! Ook bied ik een brandguide aan. Hier in staat jouw hele huisstijl mooi uitgewerkt met alle dingen die je wel en niet moet doen!

Wil je liever alleen een logo of een ander onderdeel van je huisstijl? Dat kan natuurlijk ook!

PRINT

Je bedrijf, een evenement of iets anders promoten? Super handig om dit door middel van print materiaal te doen. Denk bijvoorbeeld aan flyers, posters en uitnodigingen.

Buiten het promotiemateriaal kan je bij mij ook terecht voor onder andere visitekaartjes, magazines, geboortekaartjes, menukaarten en infographics.

WEBDESIGN

Jouw website is je virtuele etalage van je bedrijf. Een goed vormgegeven website verwelkomt potentiële klanten en laat bestaande klanten vasthouden.

Of je nu een start-up bent die nog moet beginnen of een bedrijf dat wil groeien, een website is de sleutel tot succes in het tegenwoordig digitale tijdperk!

Mijn aanbod bestaat uit een webdesign met meerdere pagina’s, een one-page webdesign of appdesign.

SOCIAL MEDIA

Weet je niet meer wat je met je socials aan moet, of heb je moeite met het plannen van je posts? 

Mijn social media aanbod bestaat uit het maken van templates die jij kan hergebruiken en op maat gemaakte banners en profielfoto’s voor jouw socials. Daarnaast kan ik een social media plan opstellen om de regelmaat niet te verliezen!

WERKWIJZE

Brand Strategy

Afhankelijk van de opdracht ga ik als eerst aan de slag met de strategie. Wat heeft jouw merk nodig? Wat is het doel van het project? Welke stappen zijn er nodig om dit te kunnen behalen?

Design

In deze stap zet ik de strategie door in een design. De vormgeving gaat beginnen. Na jouw inspiratie verwerkt te hebben ga ik samen met jou in overleg over mijn voorstel(len).

Creatie

Nadat het voorstel is besproken met jou in de vorige stap ga ik nu de eventuele feedback verwerken. Ik kom met een nieuw voorstel en vanuit hier gaan we de laatste stap in.

Eindproduct

Het leukste en spannendste moment van jouw project. In deze stap kijken we samen naar het resultaat. Waar nodig kunnen kleine details van het design nog worden aangepast en verbetert worden. Klaar? Dan is jouw project definitief af en van jou!